Як одягається успішна людина?





В різні часи існували певні показники успішності, які змінювалися в залежності від епохи і звичаїв. У наш час дорогий годинник на руці підприємця, красива вілла в Італії, авто моделі портер 2 в особистому користуванні – все це ознаки успішного і відбувся людини. Але є і ще один показник – зовнішній вигляд. У цій статті хотілося б розповісти, як виглядає успішна людина, як він повинен одягатися, а також дати деякі рекомендації людям, які тільки встали на шлях до процвітання.

 

Наряди для успішних людей – ви можете придбати заміський будинок і обставити його дорогою меблюванням, але якщо ваш зовнішній вигляд не буде відповідати іміджу відбувся людини, то ви ніколи не зробите належного враження. Насамперед треба зробити акцент на охайності і якості одягу. Вона може бути непомітною, неяскравим і навіть не настільки вражаючою на перший погляд, але повинна виглядати гармонійно, відповідати вашому статусу. Якщо це спідниця, то потрібно вибирати одяг певної довжини і силуету, якщо ж блузка – звернути увагу на склад текстилю (варто віддати перевагу натуральні тканини).

 

Наступне правило – наявність смаку. Успішна людина не завжди купує дорогі брендові речі ціною від 1000 доларів. Така людина має свій стиль, витримує його, розуміє, що таке смак, і ніколи не одягне несмачну і некрасиву річ. Він завжди налаштований йти вперед і використовує зовнішній вигляд як інструмент управління думкою людей. Така людина любить одягатися зі смаком, непомітно і неяскраво, але так, щоб його запам’ятали. Він вміє підбирати до одягу біжутерію і знає поєднання кольорів. Смак – це ключик до всіх дверей для успішної ділової особистості.

 

В якості висновку хочеться сказати: існує певний етикет поведінки в громадських місцях, але є і етикет в одязі. По-справжньому успішні і стильні люди вибирають те, що відповідає етикету. Тому потрібно читати літературу, яка вчить мистецтву одягатися, адже це така ж наука, як і мистецтво макіяжу. Треба також підкреслити, що шлях до успіху лежить через любов до самого себе. Тільки так можна налагодити відносини з іншими людьми, навчитися відчувати світ і слідувати по шляху гармонії, в тому числі і в одязі. Будьте стильними, працюйте над смаком, адже добитися успіху не пізно ніколи.