Вибираємо матеріал для ландшафтного дизайну





Ми щось будуємо або конструюємо, міняємо внутрішній дизайн приміщення або займаємося ландшафтним дизайном, в будь-якому випадку стикаємося з питаннями про використання матеріалів. Матеріали дозволяють виконувати задумане в тому вигляді, в якому ви собі це уявляєте.

 

І так, мабуть, почнемо з найпростішого – пісок. Як правило, продається цей матеріал без будь-яких домішок. Використовується для виготовлення будівельного розчину і видобувається в кар’єрах.

 

Щебінь – особливо гарний для декоративних доріжок, що прикрашає простір навколо альпійських гірок. Найбільш доцільним вважається гранітний щебінь, яким засипають підставу. На відміну від піску він видобувається шляхом розколу каменів і їх обробки.

 

Геотканина використовується на озелененій ділянці вашого двору. Володіючи різною щільністю, вона запобігає проростанню бур’янів на вашій ділянці. Що дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям через пластикові вікна і не піклуватися про обробку трави від непотрібної рослинності. Група компаній «Дизайн Престиж» займається встановленням пластикових вікон і віконних конструкцій. Також виготовляє і встановлює жалюзі на пластикові вікна.

 

Для опалубки, яку ви захочете встановити у дворі, вам стане в нагоді фанера або невеликі шматки брусків. Це досить економічний матеріал, який завжди у кого-то зберігатися в сараї і не зажадає вкладення грошових коштів.

 

Черепиця відмінно прикрасить краю доріжок, тим самим надавши їм геометричний характер і підкреслить вигини ліній. Тротуарна плитка найбільш поширений класичний варіант укладання доріжок для пересування. Використовуючи спеціальні матеріали для облаштування власної ділянки, ви не тільки захистите свою територію від зайвої рослинності, а й надійно зміцните опору для декоративних конструкцій і додасте своєму ділянці індивідуальність і естетичну красу.