Ланцюгові пили – надійний і високопродуктивний садовий інструмент





Доглядати за садом – вельми складне заняття, яке вимагає граничного вкладу сил і часу, проте за допомогою сучасного обладнання можна дещо полегшити собі завдання. На даний момент існує безліч корисного інструментарію для дачі, службовця автоматизації діяльності. Такий підхід заощадить час і в значній мірі підвищить трудову продуктивність, а також якість проведених робіт.

 

Досить важко уявити собі більш ефективний інструмент в контексті розпилу деревини, ніж бензопила, яка володіє величезним ККД. Її особливість полягає в наявності двигуна внутрішнього згоряння, який заправляється паливом і наділяє пилу високою потужністю. Більш того, вам, як оператору, зовсім не потрібно докладати фізичні зусилля для проведення роботи, що надає позитивний ефект на швидкість виконання поставлених завдань.

 

Дане обладнання конструктивно складається з:

 

  • Ланцюгової пили;
  • двигуна;
  • Шини;
  • Корпусу .

 

Сучасні бензинові пили володіють надійним захистом від пошкоджень внутрішніх механізмів, економічною витратою палива і іншим функціоналом, який ще більше підвищує коефіцієнт корисної дії від експлуатації.

 

Електропили – ефективний помічник у вирішенні повсякденних завдань. Крім бензинових ланцюгових пив сьогодні також широко поширені і електропили, що відрізняються типом двигуна і деякими іншими особливостями. Їх застосування буде актуальним на будь-яких невеликих садових ділянках, адже прилад безпосередньо залежить від можливостей підключення до електромережі, коли бензопила є більш автономним і портативним варіантом. Однак в плані ефективності вони не мають особливих відмінностей, тому при виборі ви можете керуватися конкретними обставинами і власними уподобаннями.