Абузостійкий хостинг – що це?





Ви напевно часто бачите в своєму електронному ящику листи, в яких містяться різного роду пропозиції заробітку або покупки будь-якого товару. Все це одержувач листа благополучно відправляє в спам, якщо вони вже не там. Хоча якщо добре подумати, то адже всі ці листи, що ми називаємо спамом, проходили спам-перевірку використовуваного нами поштового сервісу. Зауважимо, що хостинг сайту або електронного ящика відправника таких листів може розміщуватися лише на абузостійкому хостингу.

 

Такий хостинг використовують сайти, діяльність яких знаходиться не в рамках закону, як наприклад:

 

– сайти, що порушують права автора;

 

– сайти, в яких міститься дорослий контент;

 

– сайти, що поширюють неліцензований софт;

 

– сайти, на яких знаходяться віруси і рекламний спам.

 

Абузоустойчівий хостинг – що це? В першу чергу варто сказати про те, що підтримка віртуального хостингу завжди бере до уваги скарги користувачів на незаконне утримання сайтів, які знаходяться на їх серверах. При надходженні такої скарги хостинг блокує такий сайт, бувають випадки, коли провайдер виходить на контакт з власником цього сайту і пропонує йому видалити з його сторінок недоречний контент.

 

Господарі таких сайтів, після того як стався інцидент, змушені переносити свої сайти на інший хостинг. Там, якщо повторюється подібна ситуація, такий сайт знову блокують, і у його власника знову виникає необхідність шукати нове місце для свого сайту, так він і ходить з одного хостингу на інший, через скарг, що надходять на контент таких проектів.

 

Слово «abuse» в перекладі з англійської означає «образу», «лайка» – саме ці поняття і пов’язані з якимись аморальними або протизаконними діями. На абузоустойчівом хостингу можуть перебувати сайти самих різних тематик, і при цьому вони не схильні до ніякої цензури. На такому хостингу можна розміщувати будь-якого роду інформацію, а також він дасть гарантію, що всі дані сайту будуть збережені, незважаючи на постійні скарги на його контент. Провайдер такого хостингу буде просто не помічати будь-які скарги на його сайти – вони, згідно з правилами хостингової компанії, будуть надсилатися веб-майстру сайту.