Винні стелажі під інтер’єр





На сьогоднішній день все більше і більше людей переходить з більш міцного спиртного на винні продукти. Вино вважається самим елегантним і популярним напоєм всього бомонду. Мати у себе вдома винний шафа, стелаж або бар – це підкреслює вашу солідність, розкіш інтер’єру і цілеспрямованість.

 

Обладнати під виносховища можна цілі кімнати, традиційним місцем зберігання вина вважаються винні погреби. Виходячи з кліматичної середовища, льох ідеальнішого всього доходить під розташування такого сховища. Тут можна встановити винні стелажі, шафи, полиці, ящики в тій кількості, яка вам необхідно.

 

Що стосується створення винного інтер’єру в квартирі, то тут потрібно вести розрахунки відштовхуючись від розмірів кімнати. Для більш дрібних квартир любителі цього напою створюють бари або окремі елементи винного інтер’єру. Для більш великих площ відводяться окремі кімнати під обладнання кліматичної технікою, в неї ж встановлюють всілякі холодильні шафи і стелажі.

 

Винні стелажі – традиційні меблі для зберігання вина. Їх можна використовувати для будь-яких інтер’єрів:

 

в льохах;

в квартирах;

в барах, кафе і ресторанах;

в магазинах і торгових мережах.

 

Для кожного інтер’єру підбираються особливі унікальні варіації стелажів. Види стелажів під винні пляшки бувають різні. На ринку можна зустріти винні стелажі, виготовлені з будь-якого матеріалу. Найміцнішими і традиційними вважаються вироби з натуральних, природних матеріалів. Тому розділимо їх на три основні групи: з натурального дерева; природного каменю; міцного сплаву металів.

 

Дерев’яні винні стелажі дбайливо ставляться до пляшок, адже деревина має порівняно м’яку структуру, тому не дряпає і не пошкоджує пляшки. Дерево найпоширеніший матеріал для виробництва подібного виду меблів. Кам’яні стелажі, як правило, використовуються для обладнання погребів, адже камінь досить важкий матеріал, добре усуває всілякі вібрації і зберігає вологість клімату.

 

Металеві конструкції – їх можна однозначно віднести до класу більш сучасних виробів. Вони часто використовуються для облаштування винних інтер’єрів різних квартир і магазинів. Такі стелажі досить легкі, транспортабельні і оснащені різними нововведеннями (висувні полки, розсувні двері та інші).

 

Незалежно від матеріалу, головними достоїнствами для винного стелажу повинні бути якість, довговічність, місткість і чудовий зовнішній вигляд.