Нові міжкімнатні двері прихованого типу





Прагнення до модних тенденцій – позитивна риса характеру сучасної людини. Коли людина прагне за сучасними технологіями та модними тенденціями, він стоїть на шляху до досягнення досконалості. Але часом далеко не кожному це вдається, адже на «досконалість» йде досить багато часу і фінансових витрат. Якщо людина хоче бути стильним і максимально просунутим, то йому потрібно дотримуватися цих правил в способі життя, характер, звички, одязі і обладнання свого будинку.

 

Інтер’єр – це в першу чергу відображення смаку і почуття стилю людини, які відображаються в обробці будинку, а також наповнення його меблями, декором та іншою атрибутикою, що створює комфорт і візуальне задоволення людської душі.

 

Важливим архітектурним елементом в кожному житловому приміщенні є двері. Сьогодні на виробничому ринку можна зустріти подібні вироби будь-якої форми і структури, але більшою популярністю користуються міжкімнатні двері приховані. Варто зауважити, що приховані двері порівняно новий архітектурний продукт, розроблений під сучасні тенденції дизайнерських інтер’єрів.

 

Застосування міжкімнатних дверей прихованого типу в інтер’єрах дуже широке. Головним достоїнством, яким володіють міжкімнатні двері приховані, є можливість застосування в найсучасніших дизайнерських проектах. Візуально двері встановлюються врівень зі стіною, при цьому дверне полотно закріплюється за допомогою внутрішніх прихованих петель. В результаті виходить досить акуратна конструкція, яку в подальшому можна використовувати під будь-яку облицювання.

 

Міжкімнатні двері приховані тому і отримали свою назву, що їх можна замаскувати на тлі стіни. Але в такому разі не варто відступати від головної ідеї, закладеної в проект інтер’єру. Сучасні оздоблювальні матеріали, які допустимі до облицювання таких дверей:

 

  • будь-яка структура лакофарбових матеріалів;
  • шпалери (паперові, вінілові, акрилові, рідкі, фотошпалери, і всі інші);
  • шпаклівка (не важливо, гладка або рельєфна);
  • кахель.

 

За допомогою такого переліку облицювальних матеріалів, які придатні для міжкімнатних дверей прихованого типу, можна втілити в реальність будь-які витівки. Такі двері здатні добре гармоніювати не тільки в сучасних стилях, вони вдало впишуться в класичні, античні і тематичні інтер’єри.