Якщо ви хочете дізнатися, як рекламувати свій канал YouTube

Найбільша помилка, яку роблять творці відео при просуванні відео на YouTube, полягає в тому, що вони не використовують уже опубліковані відео. Якщо ви раніше публікували відео, контекст яких аналогічний контексту вашого поточного відео, без коливань давайте посилання на них в описах відео. Це послужить для вашої аудиторії ресурсом, що дозволяє дивитися кожне з ваших відео, не намагаючись знайти де-небудь ще.

Якщо ви хочете дізнатися, як рекламувати свій канал YouTube в Google або як підвищити рейтинг свого відео на сторінках результатів пошуку, то ось як це зробити.

Щоб просувати своє відео в різних пошукових системах, таких як Google, Yahoo або Bing, вам необхідно:

Спочатку пошук за ключовим словом відео (пошуковий запит, який показує відео на сторінці результатів пошукової системи Google). Увімкніть ключові слова відео в його назву і опис.

Оптимізуйте теги.
Заохочуйте людей підписуватися і коментувати.
Додайте ключове слово до імені вашого відеофайлу.
Почати конкурс або роздачу з просування каналу YouTube

Безкоштовна роздача приваблює глядачів найбільше на світі. Таким чином, це може бути захоплюючий підхід до зростання і залучення ваших передплатників, проводячи конкурс або роздачу подарунків на YouTube. Ви повинні знайти цільове ключове слово і пошукові теги відео і використовувати ці теги в відповідному відео, щоб домінувати над результатами відео, оскільки це буде найбільш важливою частиною оптимізації відео.

Якщо ви хочете отримувати прибуток від свого каналу YouTube протягом тривалого періоду, вам необхідно просувати свій канал YouTube, використовуючи тактику SEO. SEO забезпечує довгострокове зростання будь-якого каналу YouTube і збільшує кількість глядачів і передплатників на цьому конкретному каналі. YouTube SEO – кращий спосіб безкоштовно просувати свій канал на YouTube.

Проявіть творчий підхід, включивши призначений для користувача контент.

Не заводьте одне за іншим вміст з нетерпінням. Після проведення одного конкурсу зупиніться і поспостерігайте за показником відмов і залученістю. Якщо ви не залучаєте зацікавлених передплатників, ви можете просто залучати людей, які просто шукають призи. Всі ці поради по просуванню на допоможуть вашому відео зайняти більш високе місце в результатах пошуку. Продовжуйте покращувати свій відеоконтент, щоб ваші відео виділялися серед інших, а глядачі не чекали нових відео з вашого каналу.

Ще один важливий аспект, який може допомогти в просуванні вашого каналу YouTube, – це ваш плейлист. Збережіть існуюче відео в плейлисті і збережіть релевантні відео в цьому списку відтворення. Публікуйте відео в кожному плейлисте через рівні проміжки часу, щоб, коли потенційний покупець або глядачі перевіряли цей плейлист, вони могли знайти відмінний відеоконтент. Плейлист на вашому каналі YouTube допоможе упорядкувати відео, і ваша аудиторія також не стикатися з труднощами при переході від одного відео до іншого.

Якщо ви даєте щось в формі розваги або навчання своєї аудиторії, тоді немає нічого поганого в очікуванні лайків, коментарів або підписки, в кінці кінців, ви вкладаєте багато грошей, часу і ресурсів. Показувати кнопку передплатника на всіх відео. Це буде інтерактивним, і люди зможуть легко підписатися на ваш канал. Ви повинні без вагань звертатися до них за підтримкою у вигляді лайків, коментарів і підписок.