Чим клеїти стиродур?

Чим клеїти стиродур?

Як приклеїти стиродур або полагодити? Абсолютно найважливіше правило при установці стіродур – ніколи не використовувати механічні з’єднання. Властивості цього ізоляційного матеріалу визначаються його поверхнею. Досить найменшого його пошкодження, і диск в цьому місці робиться непридатним. Так чому ж клеїти стиродур? Перш за все, не використовуйте агресивні клеї або речовини (наприклад, розчинники), які можуть пошкодити або розчинити вищезазначене покриття.

Як приклеїти стиродур? Насправді, утеплюючи стать, ви відчуваєте себе комфортно, тому що вам не потрібно цього робити. Дошки не будуть рухатися під дією сили тяжіння (що може статися, якщо ви використовуєте занадто слабкий клей для утеплення фундаменту або стін). Однак, якщо з якоїсь причини ви хочете додатково закріпити дошки, чим краще приклеїти стиродур, який ви використовували для утеплення підлоги? Вибирайте полімерний або бітумний клей. На практиці вам також знадобиться будь-який клей для ізоляційних матеріалів або пінопласт. Необов’язково мати високу міцність зчеплення. Але пам’ятайте: стиродур під панелями не повинен бути пошкоджений або розчинений. Пам’ятайте про це і тоді, коли плінтус такого типу з’являється в вашому домі. Styrodur не можна фарбувати фарбою для стін на основі розчинників.

Укладаючи дошки, пам’ятайте, що якщо поверхня приміщення велика, дошки слід зрушити на половину їх довжини. Самі кромки можуть бути стиковими, Нахлесточного або пазогребневими.