Чік Чирик – смачний фастфуд на Контрактовій площі в Києві




Чік Чирик – смачний фастфуд на Контрактовій площі в Києві

Одними з улюблених місць прогулянок для киян і гостей столиці є численні локації в центрі, де розташовані пам’ятки, затишні сквери, ресторани, кафе і закусочні.

Гуляючи по історичному центру Києва, дуже приємно зазирнути в невеликий але затишний заклад, де можна перекусити. Популярний фастфуд в центрі Києва чік чирик пропонує своїм відвідувачам смачне, недороге і різноманітне меню для любителів не витрачати багато часу на їжу, не втрачаючи при цьому в якості.

Асортимент закусочної Чік Чирик

В меню ресторану представлені страви, традиційні для фастфудів:

  • хот-доги (американський і французький);
  • шаурма (курка і телятина);
  • картопля фрі і соуси до неї;
  • бургери (з телятиною і рибою);
  • нагетси (курка, риба).

Крім того, заклад Чік Чирик пропонує придбати маленький або великий комбо, що складається з хот-дога (шаурми), картоплі і напою, за вигідною ціною. Запивати частування можна газованими напоями (Пепсі, Миринда або Спрайт), лимонадом, а також чаєм і кавовими напоями.

Особливість закусочної – наявність в меню салатів, десертів, кальяну і алкогольних коктейлів на основі віскі, джина і ін. В жаркий день для трапези відмінно підійде охолоджений просекко.

Ціни в меню Чік Чирик

Закусочна позиціонує себе як фастфуд, тому і ціни в меню відповідні і не завищені. Перекусити французьким хот-догом і кави можна за 70 гривень, а купити більш ситне КОКОКОМБО з картоплею і хот-догом чи шаурмою – за 129 гривень. Алкогольні коктейлі (+18) стоять 109 гривень, кавові і чайні напої від 20. З докладним меню з цінами можна ознайомитися на сторінці закладу chirik.com.ua.

Знайти фастфуд дуже просто: закусочна розташована поруч з Контрактовою площею і помітна по символу біло-синьо-чорної пташки на фасаді. Вгамувати голод або просто перекусити і відпочити тут можна в будь-який час доби, так як кафе працює цілодобово.