Креветки, особливості

Креветки, особливості

Термін «креветки» являє собою широку класифікацію кожного з сотень дрібних видів ракоподібних, які можна знайти в усьому світі в морських середовищах існування і які використовуються в кулінарії культурами по всьому світу.
Креветки – це Десятиногі з однією з двох груп, Caridea і Dendrobranchiata, хоча деякі академічні вчені розходяться в думках щодо включення певних типів креветок в ці класифікації. У більшості креветок, також відомих як креветки, є стебла, міцні хвости, маленькі тонкі ноги і довгі вуса. Хвости креветок є основним джерелом їжі, і по всьому світу існують тисячі креветочних ферм, а також ті, які виловлюються в дикій природі.
Як випливає з назви, більшість видів креветок досить маленькі, близько 1-3 см в довжину, але найбільш затребувані і комерційно життєздатні види набагато більші, іноді виростаючи до 25 см в довжину. Незважаючи на те, що існує велика різноманітність креветок, більшість видів зберігають схожий органічний склад і тому приносять користь для здоров’я, дуже схожу на тих, хто додає креветки в свій раціон.