Плитка для будівництва басейну





Багато людей люблять відпочинку поплавати. Бути може тому, що в суворому кліматі вода часто викликає асоціації з літом, оскільки взимку відкриті водойми покриваються льодом. А може людям подобається плавати тому, що занурившись в теплу воду, вони відчувають дивну релаксацію, скидаючи вантаж втоми.

 

Буває, що природні водойми надто холодні або ж їх дно для купання непридатне. В такому випадку можна чудово розслабитися в басейні, але тільки в тому випадку, якщо він правильно побудований і оброблений. Уважним відвідувачам басейну відомо, що його чаша і аквазона, яка до неї прилягає, викладаються плиткою. Однак мало хто обізнані, що плитка та не проста, а спеціально для цього вироблена. Якщо Ви задумали викласти басейн плиткою, то краще до її вибору поставитися з особливою ретельністю, інакше перебування в басейні стане небезпечним, і його стан буде порушувати норми гігієни.

 

У випадку з басейном головне якість, що відрізняє хорошу плитку від поганої – це ступінь водопоглинання, яка вимірюється у відсотках. У плитки для обробки басейну вона не повинна перевищувати трьох відсотків. Плитка з низьким ступенем водопоглинання захищатиме басейн від швидкого руйнування, а також розмноження мікроорганізмів на поверхні чаші і аквазони. Чим пористість плитки більше, тим вище показник ступеня водопоглинання.

 

Сьогодні будівництво басейнів досить поширене явище. Якщо Ви зробите його правильно, то збережете здоров’я, час і гроші, а басейн доставить Вам багато веселощів і радості.