Етапи промислового клінінгу




 

Весь процес клінінгу в промислових умовах можна розділити на наступні пункти:

Складання кошторису майбутніх робіт. Прийнятий замовлення віддається фахівцеві, який безпосередньо на об’єкті заміряє масштаб, фіксує всі умови приміщень, що підлягають збиранню, а також визначає особливості забруднень. Компанія, що надає послуги клінінгу, погодить з Замовником вид і кількість робіт, їх вартість, час і тривалість збирання, що відбивається у відповідних документах, що затверджуються Замовником.

Процес підготовки. На цьому етапі відбувається звільнення території, переміщення зайвого устаткування або прийняття захисні заходи для решти об’єктів на місці прибирання. На виробництво доставляється професійне обладнання для наведення чистоти і встановлюються лісу, якщо необхідно виконання робіт на висоті.

Очищення промислових об’єктів. При професійному прибиранню діє непорушний принцип організації робіт: всі процеси здійснюються в строго вертикальному напрямку, тобто починаючи зверху і рухаючись вниз. Спочатку відбувається видалення пилу на всіх поверхнях, а потім спеціальна очищення кожного об’єкта в послідовності, визначеною фахівцем-технологом.

Ухвалення результату Замовником. Вся діяльність клінінгової компанії з професійної очищення об’єкту оцінюється Замовником або спеціально створеною комісією, прийом результатів прибирання знаходить своє відображення в підписанні акту прийому робіт.

Специфікою будь-якого індустріального підприємства є наявність великої кількості співробітників і підвищена забрудненість виробничих приміщень. Зіткнення двох цих чинників здатне спровокувати погіршення здоров’я працівників, негативно відбитися на продуктивності і економіці підприємстві, а також може істотно скоротити експлуатаційний період цінного технічного оснащення або привести до поломки апаратів.

Для того щоб уникнути негативних наслідків засмічення території виробництва та невідворотних збитків, необхідні професійні засоби, спеціальні технічні машини для прибирання, кваліфіковані фахівці, а також особливі висотні установки. І знайти все це можна тільки при зверненні в клінінгову компанію.

Саме фахівці клінінгової служби зможуть комплексно підійти до вирішення цієї проблеми, а також здійснити ряд процедур, відібраних Замовником, по наведенню чистоти в промисловому масштабі. Взаємодія з клінінгової службою – професійний вибір кожного керівника-промисловця. Після якісного генерального наведення чистоти у всіх приміщеннях і очищення обладнання, буде правильним перейти на періодичне підтримка оптимального порядку професіоналами клінінгу, так як це дозволить істотно заощадити матеріальні витрати підприємства на прибирання.

Масштаби промислових територій здатні нівелювати всі зусилля своїх працівників підприємства по наведенню порядку і чистоти на виробництві. Використання компанією високотехнологічного обладнання з максимальною потужністю і великою продуктивністю дозволяє ефективно справлятися з прибиранням будь-яких обсягів і домагатися кращих результатів незалежно від очищається площі.