6 прекрасних штатів Нової Англії

Розташована в північно-східному кутку Штатів, Нова Англія складається з Коннектикуту, Мен, Массачусетса, Нью-Гемпшира, Род-Айленда і Вермонта.

Кожен штат може похвалитися власним набором дивовижних історичних пам’яток і мальовничих місць.

Оскільки цей регіон був однією з перших частин Сполучених Штатів , які були заселені, є багато пам’ятників і музеїв, які оглядаються на його багате минуле, а Нова Англія також відома як місце народження американської революції.

У той час як більша частина його суші складається з мальовничої сільської місцевості та сільських районів, численні пагорби та гірські хребти розкидають шість штатів. Його довга і мальовнича атлантична берегова лінія є домом для деяких фантастичних міст, таких як Бостон , Провіденс і Портленд.

Завдяки своїм приголомшливим природним пам’яткам, які включають Білі гори, прекрасні пляжі Кейп-Коду та національний парк Акадія, Нова Англія також є фантастичним місцем для відпочинку на свіжому повітрі, серед найпопулярніших видів активного відпочинку — походи, кемпінг та катання на лижах. Справді, багато людей відправляються в Нову Англію в осінні місяці за її фантастичним осіннім листям, коли весь регіон вкритий величним морем жовтих, оранжевих і червоних кольорів.

Коннектикут

Хоча більша частина Коннектикуту складається з мальовничих пагорбів, сільських районів і мальовничої сільської місцевості, його узбережжя не менш чудове для вивчення, оскільки його береги розсіяні красивими пляжами та містами. Інша головна географічна об’єкт — річка Коннектикут, яка ділить штат на дві частини і дала йому назву.

Коннектикут, найпівденніший штат Нової Англії, був однією з 13 перших колоній США. Таким чином, його міста наповнені історією; Містик і Нью-Лондон можуть похвалитися історичними старими морськими портами. Великі міста Бріджпорт, Стемфорд і Норволк також варто відвідати, оскільки всі вони мають фантастичні заклади харчування та чудові сцени нічного життя.

Іншим важливим і цікавим місцем для відвідування в Коннектикуті є Хартфорд , столиця штату. Місцевість навколо нього відома як Коридор знань через величезну кількість розташованих тут навчальних закладів. З 29 коледжами та університетами, розкиданими навколо, це дуже важливий центр навчання в США, і в ньому відчувається жвавість і молодість.

Головною визначною пам’яткою Коннектикуту, безсумнівно, є Йель – один з найстаріших і найпрестижніших університетів світу. Його величезний кампус є домом для багатьох захоплюючих музеїв та колекцій мистецтва, які відвідувачі можуть перевірити.

Мен

Самий північно-східний штат США, Мен — чудове місце для відвідування. Його міцне, але мальовниче узбережжя є домом для багатьох чарівних рибальських сіл, а вкриті лісами внутрішні райони дивовижно дикі. Тут є маса незайманої та незайманої природи, щоб насолодитися.

Піші прогулянки, їзда на велосипеді та кемпінг дуже популярні, тоді як прибережний регіон із безліччю маленьких островів ідеально підходить для плавання, серфінгу, катання на байдарках та вітрильного спорту. Вражаючий національний парк Акадія та блискучі озера Ренджлі входять до числа його найпопулярніших природних місць і місць для осіннього листя, коли вони виглядають особливо велично з усіма своїми деревами, пофарбованими в яскраві кольори.

Протягом осінніх місяців Kennebunk і Bangor також дуже популярні завдяки чудовим осіннім кольорам на виставці. Взимку багато людей також відправляються в Чорну гору, гору Ітон і Сандей-Рівер, щоб покататися на лижах або сноуборді.

Хоча більшість людей приїжджає заради величного життя на свіжому повітрі, у штаті також є кілька цікавих міст, які потрібно відкрити. Варто відвідати чарівні прибережні міста Брансвік і Портленд , а також столиця штату Августа.

Массачусетс

З безліччю різних сторін, Массачусетс має те, що сподобається кожному. Любителі історії приходять, щоб дізнатися більше про американську революцію, відпочиваючі збираються на фантастичні пляжі Кейп-Коду, а інші насолоджуються багатством культурних пам’яток, історичних будівель або музеїв Бостона.

Будучи місцем народження американської революції, штат усіяний цікавими пам’ятниками та музеями. Багато людей відправляються до Національного історичного парку Minute Man, щоб дізнатися більше про події та людей, які сформували націю. Як одна з початкових 13 колоній, тут також можна побачити багато історії поселенців; це найкраще дослідити на плантації Плімот і Старому Стербридж-Віллідж.

Хоча Бостон, безумовно, є містом, яке не варто пропускати, у штаті є ряд інших захоплюючих місць, які варто відвідати. Зателефонуйте в Салем , де проходять сумнозвісні «Салемські відьми», і Кембридж, де є Гарвард і Массачусетський технологічний інститут – два найкращі університети світу.

Подалі від міст, містечок і багатства історичних місць Массачусетс насправді є приголомшливим куточком країни для відвідування. Martha’s Vineyard є популярним місцем відпочинку для багатих і знаменитих, а прекрасні острови Бостон-Харбор і Кейп-Код є одними з його найкрасивіших природних пам’яток.

Нью-Гемпшир

Від бурхливих Білих гір на півночі та блискучих озер, схованих серед численних пагорбів і лісів, до невеликого, але мальовничого узбережжя Атлантичного океану, Нью-Гемпшир може похвалитися вражаючим набором ландшафтів. Не дивно, що піші прогулянки, катання на лижах та кемпінг – це популярні розваги як у місцевих жителів, так і у туристів.

Хоча більшість туризму в штаті обертається навколо його фантастичних природних особливостей, столицю Конкорд варто відвідати. Якщо дозволить час, скористайтеся поїздкою до Манчестера – оновленого та процвітаючого млинового міста – і Портсмута, історичного морського порту, до якого легко дістатися з безліччю прекрасних пляжів і прибережних пейзажів.

Однією з найпопулярніших визначних пам’яток штату є Національний ліс Уайт-Маунтин, який може похвалитися приголомшливим спектром прекрасних краєвидів і величних вершин, а осінь є особливо чудовою порою року для відвідування. Через нього також проходить Аппалачська стежка, і озеро Вінніпесокі – одне з найбільших озер у Штатах – також варто відвідати.

На додаток до цього, Нью-Гемпшир є домом для найвищої гори на всьому північному сході; Гора Вашингтон приваблює мандрівників і лижників, які приїжджають за мережею стежок і трас – і, звичайно, славетними пейзажами.

Род-Айленд

Хоча Род-Айленд може бути найменшим штатом у Сполучених Штатах, він, безумовно, має багато переваг у всьому, що він може запропонувати. Відвідувачам напевно сподобається його прекрасна берегова лінія, яка включає в себе як чудові пляжі Наррагансетт-Бей, так і приголомшливі пейзажі острова Блок.

Недарма Род-Айленд відомий як «Океанська держава»; Атлантичний океан або затока Наррагансетт завжди знаходяться далеко. Хоча більша частина його узбережжя досить розвинена, з великими містами Провіденс і Ньюпорт уздовж берега, тут і там можна знайти гарні осередки природи.

Оскільки Род-Айленд був одним із перших штатів, які були заселені в США, тут можна побачити багато цікавих та важливих історичних та культурних пам’яток. Джеймстон переповнений старими будівлями, пам’ятниками та музеями, а Ньюпорт може похвалитися багатьма національними історичними пам’ятками.

У багатьох містах Род-Айленда проводяться різноманітні культурні заходи та місцеві фестивалі, а Осінній фестиваль у Вунсокеті збирає величезні натовпи кожні вихідні в День Колумба.

Вермонт

У той час як вся Нова Англія славиться своєю прекрасною осінньою листям, Вермонт є одним з найпопулярніших місць для насолоди, оскільки Shires of Vermont Byway і мальовнича дорога 100 щороку приваблюють безліч відпочиваючих. Дійсно, Вермонт дуже сільський за своєю природою, тому прекрасні сільськогосподарські угіддя, ліси та Зелені гори займають більшу частину його території, з чарівними селами, які можна відкрити під час своєї подорожі.

Оскільки на численних пагорбах і долинах розкидано багато ферм і старих міст-млинів, не дивно, що Вермонт може похвалитися фантастичними місцевими продуктами. Ви можете спробувати або купити сувеніри з будь-якого з основних експортних товарів у маленьких селах, які ви зустрінете, або у великих містах, таких як Беннінгтон, Браттлборо та Монпельє, столиця штату.

Хоча в цих містах є процвітаючі мистецькі та культурні сцени, музеї та галереї, які ви можете відвідати, справжня привабливість Вермонта — його чудовий і нескінченний ландшафт, який так різко змінюється від сезону до сезону.

Осінь — найкраща пора року для походів або їзди на велосипеді навколо численних лісистих гір і насолоди дивовижними краєвидами; однак літо ідеально підходить для купання, вітрильного спорту або риболовлі в його багатих озерах. Відвідайте взимку, щоб насолодитися гірськолижними курортами, такими як Стоу – «Аспен Сходу».