Як вибрати міжкімнатні двері в квартиру




Міжкімнатні двері визначають затишок і служать входом у всі кімнати в будинку.

Вони відокремлюють житлові приміщення від коридорів, захищають від протягів, зберігають тепло в кімнатах, забезпечують усамітнення членів сім’ї і тишу в кімнатах. Якщо ви затіяли капітальний ремонт квартири або приватного будинку і вирішили оновити декор однієї або декількох кімнат, варто замінити старі дверні конструкції.

Як вибрати міжкімнатні двері в квартиру за якістю і ціною.

В магазинах і в Інтернеті можна знайти безліч пропозицій на будь який смак та бюджет. При такому широкому асортименті міжкімнатних дверей покупцям буває непросто зробити вибір. Наша стаття допоможе вам прийняти правильне рішення, вона містить детальну інформацію про варіанти внутрішньої конструкції, матеріали, з яких двері виготовляють.

Міжкімнатні двері у Львові можна купити на сторінці https://lispromgrup.com/dveri/, сайт є інтернет-магазином та партнером ТМ #ZAVOD PARKETU. На сайті lispromgrup.com представлений широкий асортимент міжкімнатних дверей від компанії Завод паркету. Розібратися в розмаїтті асортименту допоможуть досвідчені менеджери, які нададуть консультацію при виборі і придбанні міжкімнатних дверей.

Міжкімнатні двері у Львові на сайті lispromgrup.com.
Міжкімнатні двері у Львові на сайті lispromgrup.com.

Напевно, неможливо сказати, який варіант краще — хоча б тому, що існує безліч критеріїв, які необхідно враховувати при здійсненні покупки. Роблячи ретельний вибір, кожен покупець шукає оптимальне співвідношення ціни та якості при придбанні дверей. Якість буде залежати від дизайну, матеріалів, використаних при виробництві, і зовнішньої обробки.

Покриття міжкімнатних дверей.

Покриття дверного полотна визначає його експлуатаційні характеристики, особливо якщо це двері на кухні або у ванній кімнаті з підвищеною вологістю і перепадами температур.

  • Ламінатне покриття. Найекономічніший вид оздоблення дверного полотна. При першому способі ламінування дверей поверхня покривається меламіновим папером, просоченим смолами і тонким шаром лаку. Другий метод передбачає використання подвійного шару ламінатного паперу, який під високим тиском приклеюється до флізелінової основі.
  • Накладка з ПВХ. Накладка з ПВХ, що імітує текстуру дерева і створює враження пофарбованої поверхні.
  • Покриття з поліпропілену. Плівкові покриття з поліпропілену мають різні назви: нанотекс, кортекс, акрилат, симплекс і т. д.
  • Покриття з шпону. Покриття шпону може бути натуральним або штучним. Натуральний шпон — це тонкий зріз деревини, приклеєний до рами методом гарячого пресування і покритий лаком.
  • Екошпон — це деревна тирса, просочена пластичним складом, спресована і покрита лаком.

Вибір кольору міжкімнатних дверей.

Міжкімнатні двері є відмітним елементом домашньої обстановки. Дуже красиво виглядає, коли виріб підібрано до стін і меблів в гармонійній кольоровій гамі — наприклад, бежева двері під коричневі шпалери. Але і контрастні кольори виглядають чудово: наприклад, темно-коричнева двері в парі з білими стінами і підлогою кольору кави з молоком буде виглядати стильно і самобутньо в приміщеннях з провінційним або класичним декором.

Професійні поради по вибору міжкімнатних дверей.

Оформлення вхідної зони є не менш важливим, ніж вибір меблів або облицювання стін. З такою кількістю моделей на вибір легко помилитися. Покупка може виявитися не в тому стилі або недовговічною. Покупцям необхідна базова інформація про типи і особливості інтер’єру, щоб прийняти правильне рішення.

Міжкімнатні двері у Львові можна купити на сторінці сайту https://lispromgrup.com/ інтернет-магазину, партнера ТМ #ZAVOD PARKETU. На сайті lispromgrup.com представлений широкий асортимент міжкімнатних дверей від компанії Завод паркету.

Двері з плівковим покриттям.

Двері з плівковим покриттям — це, як правило, прості міжкімнатні двері в категорії недорогих. За статистикою, саме двері з плівковим покриттям б’ють усі рекорди продажів. Вони діляться на ламіновані, з ПВХ-покриттям, з ПП-покриттям та шпоновані.

  • Ламіновані

Ламіновані моделі є найбільш доступними за ціною, але, на жаль, не відрізняються тривалим терміном служби. Вони прослужать не більше 5 років, після чого знос стане добре помітний. Звукоізоляція цих дверей досить низька.

Ця категорія — кращий варіант, коли бюджет обмежений або необхідно обставити квартиру. Сучасні технології ламінування включають і ламінат. Передові виробники використовують сучасні технології виробництва, у тому числі ламінату, тому пропонують ламіновані двері хорошої якості.

  • Двері з покриттям з ПВХ

Шар ПВХ забезпечує кращий захист поверхні дверей і значно підвищує експлуатаційні характеристики. Плівка ПВХ володіє високою стійкістю до вологи, ударів і подряпин. Двері з таким покриттям гарантовано прослужать близько десяти років. Панелі з ПВХ дуже популярні на ринку.

Покриття з ПВХ надійно і не втрачає своїх захисних властивостей під навантаженням. Матеріал зберігає товарний вигляд протягом тривалого часу при мінімальному регулярному догляді.

Широкий вибір кольорів – перевага цього типу дверей. Цей вид покриття дає простір для фантазії покупця: можна вибрати різні види плівки, що відтворюють зовнішній вигляд різних порід дерева. Таким чином, вхідна зона може бути оформлена в стилі, відповідному до будь-якому, навіть самому нетрадиційного дизайну приміщення.

  • Шпоновані двері

Шпоновані двері відносяться до виробів преміум-класу. В інтер’єрі вони виглядають дуже ефектно, шпоновані двері, якщо вони виготовлені за правильної технології, будуть мати дуже довгий термін служби.

Шпонування у виробництві дверей означає покриття зовнішньої поверхні дверей листами дерева, щоб надати їй вигляд дерев’яної панелі. При правильній технології лакування і використання вони можуть прослужити десятиліття.