Водостічні системи: гарантія якості





Приступаючи до будівництва будь-якої споруди, як житлового будинку, так і промислової будівлі, слід особливу увагу приділити такому важливому елементу, як водостічна система. Оскільки будівля круглий рік піддається впливу атмосферних опадів, ультрафіолетових випромінювань і інших чинників, якість – це найголовніший критерій при виборі водостоку. Торгова марка Profil – це гарантія не тільки якості, але і тривалого періоду експлуатації. Н легко зробити вибір самостійно? Пропонуємо Вам ознайомитися з широким асортиментом водостічних систем на сайті інтернет-магазину Наша Будівництво. А якщо виникнуть додаткові питання – телефонуйте і Вас проконсультують.

 

Що таке водостік?

Водостік – це спеціальна система, призначена для збору опадів і водовідведення. Він дозволяє значно знизити рівень впливу негативних факторів не тільки на дах будинку, а й на фасад і навіть фундамент. Системи водостоку можуть бути декількох видів:

 

За типом організації водовідведення: неорганізовані (мається на увазі, що вода стікає просто на землю), внутрішні (водостічні труби розташовуються усередині будівлі близько до стін) і зовнішні (труба знаходиться з зовнішньої сторони будівлі).

Залежно від матеріалу: металеві, що виготовляються зі сталі і мають спеціальне полімерне покриття і пластикові. Одним з лідерів на ринку з виробництва пластикових водостоків є торгова марка Profil.

Переваги продукції

Пластикові водостоки «Profil» призначені для відводу зливової і талої води. Вони виготовляються з високоякісного полівінілхлориду (він же ПВХ), включаючи спеціальні добавки, завдяки чому вся система стійка до випромінювань, має високу пластичність і здатність до відновлення в разі деформації.

Серед інших безумовних переваг водостоків слід відзначити:

 

Стійкість до механічних пошкоджень, корозії і температур;

Водостік не береться засмічення і відрізняється своєю безшумністю завдяки гарній звукоізоляції;

Водостічні системи представлені в декількох колірних гамах, а насиченість кольору зберігається протягом тривалого часу завдяки високій якості матеріалу.