Просування в Instagramm




 

У століття сучасних технологій і епохи блогинга майже кожна людина може прагнути стати блогером і здобути популярність в Інтернеті. Адже така професія дуже вигідна в плані фінансів, а також дає вам можливість не залежати від начальника і працювати тільки на себе.

Але насправді бути блогером не так то й просто, як це може здатися на перший погляд. Зараз через зростання з кожним днем ​​конкуренції дуже важко пробитися в топ і зачепити людей дійсно цікавим контентом і унікальністю. Адже стільки вже тим було переписано і обумовлено, тому знайти щось нове і цікаве подати матеріал аудиторії буде дійсно дуже непросто.

Насамперед продумайте, про що і навіщо ви будете писати в своєму блозі. Зараз розповідями про своє життя і непотрібними однотипними порадами нікого не здивуєш. Потрібно дійсно добре розбиратися в обраній вами темі і бути справжнім експертом, щоб ділитися з передплатниками тільки найактуальнішою і новою інформацією, яка буде для них цікава.

Продумайте візуальну частину профілю. Дуже важливо, щоб фотографії поєднувалися один з одним і були складені в одній колірній гамі. Адже зараз дуже багато однотипних профілів, і щоб виділятися, потрібно вміти створювати красиві фотографії теж, не тільки розумні тексти. Якщо у вас будуть неякісні фотографії, то до текстів новий передплатник навіть не добереться, так як візуальна картинка вашого профілю його відштовхне.

Теми обрані, візуал профілю складений, тепер час подумати про просування. Ось кілька основних порад, якими ви можете скористатися.

1. Ставте хештеги. Так ви зможете сформувати цільову аудиторію і знайти нових передплатників, яким будуть цікаві теми, на які ви пишете пости.
2. Масслайкінг. Лайкать фотографії нових користувачів, можливо, вони помітять вашу сторінку і Лайкнути, а може навіть підпишуться у відповідь.
3. массфоловінг. Принцип той же, тільки потрібно підписуватися на людину, а не ставити йому лайки. Хоча ці два пункти можна поєднувати.
4. Розкажіть про своєму профілі своїм друзям і напишіть про це в інших соц. мережах. Так ви отримаєте першу підтримку і перших передплатників.
5. пост фотографії регулярно. Так ваші передплатники про вас не забудуть і ви будете підтримувати ваш актив. Також зараз в налаштуваннях профілю, якщо у вас підключений бізнес-аккаунт, можна знайти час, в який передплатники максимально активні у вас на сторінці. І таким чином можна кожен день випускати фотографії в один і той же час, і у вас буде максимальний актив і багато лайків.

Зараз пробитися серед великого кількість блогерів і стати дійсно цікавим і популярним дуже важко. Але якщо ви дійсно хочете стати відомим в Інстаграмме, то запасіться терпінням і прямо йдіть до своєї мети!

Бажаємо вам удачі в цій нелегкій справі!