Як доставити промисловий імпорт з Китаю недорого





Наскільки складно доставити промисловий імпорт з Китаю? Який спосіб є найбільш дешевим для перевезення дрібних деталей для виробничого обладнання: витратомірів, анкерних затискачів, вимірників, датчиків?

 

Відразу варто нагадати, що ніяких проблем з перевезеннями вантажів з даного напрямку не очікується. Тут все працює якісно і стабільно, адже міжнародна доставка з Китаю вкрай затребувана! Але також варто звернути увагу на можливості доставки, і знайти серед існуючих методів найприйнятніший для різних категорій замовників. Йдеться про підприємців і великих виробничих підприємствах, яким можуть знадобитися анкерні затискачі, витратоміри, лічильники, інше дрібне обладнання та деталі. У випадку з обсягами замовлень для заводів і фабрик, ніяких проблем не виникає, так як економити на доставці тут ніхто не збирається.

 

Але для молодих підприємств, які працюють на орендованих площах і тільки пробують себе в міжнародній доставці і роботі з різними напрямками, недорога перевезення деталей і запчастин, будь то просто анкерний затискач або витратоміри, дуже важлива! Найбільш правильним способом для перевезення з КНР подібних товарів буде збірний вантаж. Об’єднання посилок в одному контейнері дозволяє уникнути певного відсотка націнки, і це досить вигідно для замовника.

 

Зі збірними вантажами сьогодні працює кожна грузотранспортная компанія, а тому можливість подібної економії коштів є завжди! Дуже вигідним є і попереднє замовлення. Якщо витратоміри, вакуумні фільтри, спеціальні ущільнювачі або навіть анкерний затискач потрібні про запас, так би мовити, на майбутнє, а не в терміновому порядку, можна знизити вартість міжнародної доставки з будь-якої країни. Не менш важливим аспектом скорочення витрат є і спосіб доставки. Тут варто відразу прибрати зі своїх планів перевезення посилок по повітрю, так як вартість досить висока. Хоча забувати про даному способі перевезення не варто, адже часто для промислових підприємств це єдиний спосіб швидко відновити виробництво після поломки.

 

Швидше за все, слід виключити і прямі перевезення по залізниці, вантажоперевезення автотранспортом. Хоча тут і досить усереднений показник загальної вартості, але він все одно вище, ніж у вантажоперевезеннях по морю! Якщо вам необхідно дійсно дешево доставити запчастини з Китаю, стандартний анкерний затискач, фільтри і витратоміри, то слід об’єднати в одному замовленні збірний вантаж і транспортування по морю!