Як здивувати жінку в свято Восьме березня?





Восьме березня – улюблений міжнародне свято всіх представниць прекрасної статі. В цей день чоловіки традиційно прагнуть приділити максимальну кількість уваги оточуючих їх жінкам. З такого приводу прийнято говорити компліменти, здійснювати гарні вчинки і, звичайно ж, дарувати подарунки. Але головним невід’ємним атрибутом все ж залишаються букети.

 

Однак підійти до цього питання можна з різних сторін, вибравши для себе найпривабливіший варіант, адже букети можуть бути різні. Потрібно добре знати смаки і переваги особи, якій буде призначатися такий подарунок. Кому-то по душі солодкий дурманний аромат лілій, а хтось не переносить різких запахів. Деякі вважають за краще скромний ненав’язливий букет польових ромашок. Не варто дарувати жінці гвоздики. Ця квітка більш доречний для патріотичних свят.

 

Для другої половинки актуальними будуть червоні і бордові екземпляри, які символізують любов і пристрасть. Для хороших знайомих, співробітниць і дружин друзів підійдуть більш спокійні рожеві відтінки або жовті, що символізують багатство і достаток. Вимогливою начальниці можна спробувати догодити за допомогою шикарного букета з орхідей.

 

Не варто забувати, що є затяті супротивниці букетів із зірваних квітів. Та й ціни на такі подарунки зростають перед жіночим днем ​​до захмарних цифр. Є хороша альтернатива, яка припаде до смаку багатьом прекрасним створінням. Це букети з цукерок. Оформлення подібних композицій може позмагатися за красою і вишуканістю з будь-якими ікебану з живих рослин: симпатичні плетені кошики, яскрава гофрований папір, строкаті стрічки. Крім того, поласувати улюбленими солодощами і підняти собі настрій – дуже корисно. А після того як вміст подарунка буде з’їдено, залишиться красиво оформлена упаковка, яку можна використовувати як елемент декору інтер’єру.

 

Йдеться про кумедні букетик, елементами яких є маленькі м’які іграшки. Вони відмінно підійдуть ніжним юним створінням, дівчаткам-підліткам і всім, хто любить затишних плюшевих звірят. Живі квіти швидко зів’януть, а такий подарунок буде довго радувати свою власницю, і приносити позитивні емоції. Яким би не був подарунок, важливо піднести його з душею, адже все-таки головним завжди залишається увагу.