Як зробити будинок, що нагадує Хогвартс?





Хогвартс – це знаменита Школа чаклунства (з «Гаррі Поттера»). Якщо ви хочете, щоб ваш будинок або одне з приміщень було схожим на Хогвартс, то продовжуйте читати цю статтю!

 

  1. Отже, в Гогвортсі безліч кам’яних стін і підлоги. Отже, ви можете зробити свій будинок (або кімнату) з сірими або кремовими стінами, які будуть відтіняти кілька темних деталей. Фарбу використовуйте таку, щоб вона нагадувала скелю, а також хиткі лінії, щоб зробити стіни схожими на великі цеглини. Для статі ви можете використовувати дошки з масиву дуба з килимком у вашій улюбленій кольоровій гамі.

 

  1. Якщо приміщення, які ви вирішили змінити, буде виконувати функцію кабінету-офісу, то ви можете знайти фотографії Дамблдора і прикрасити ними ваш кабінет. Намалюйте горгулью на двері – це буде виглядати цікаво і незвично!

 

  1. Додайте кілька магічних хитрощів, але не зробіть це так, щоб воно виглядало дивно. Повісьте саморобні голови ельфів на стінах в передпокої. Знайдіть і розмістіть в інтер’єрі м’яку іграшку сови, чарівну паличку, старий капелюх, котел, магічне око … Нехай ваша уява Пофантазуйте! Встановіть на вулиці Металеві ліхтарі для саду, які додадуть чарівництво вашого будинку і ділянки.

 

  1. Привнесіть в приміщення старе мистецтво, щоб все виглядало в одному стилі і з однією задумкою. Запасіться антикварними меблями. Якщо немає такої можливості, то просто пофарбуйте її в відповідний колір. Або ви можете знайти стару і дешеві меблі на розпродажах в інтернеті. Не забудьте додати латунні деталі! Як і в Школі чарівництва, замість електрики скористайтеся свічками, це додасть якийсь затишок і неповторність.

 

  1. А тепер насолоджуйтеся вашим новим, а головне власним Хогвартсом!

 

І пам’ятайте: якщо сусіди скажуть вам, що ваша задумка виглядає безглуздо, не хвилюйтеся! Вони просто заздрять!