Монтаж натяжних стель




Натяжні стелі на будівельно-ремонтному ринку відрізняються своєю нехитрою технологією монтажних робіт, практичністю, високою якістю матеріалу, а також різноманіттям фактур і колірних гам пропонованих полотен.

Щоб натяжна стеля була надійно встановлений і служив довго, необхідно вибрати якісні матеріали для кріплень і полотна, а монтажні роботи довірити тільки кваліфікованим професіоналам. Перед початком робіт по установці натяжних стель проводиться вимір приміщення, після, з урахуванням цих даних на фабриці виготовляються всі необхідні елементи конструкції і полотно.

При установці натяжних стель використовується гарпунна і безгарпунних система. Тільки гарпунна система дозволяє демонтувати і встановлювати стелю назад. Першим кроком монтажу натяжних стель є закріплення по периметру стін багетів (профіль для фіксації). Стандартні багети дозволяють закріпити натяжна стеля на рівні 4 см від основної стелі. Коли каркас встановлений, проводиться електропроводка і готуються платформи для люстри і світильників.

Потім розігрівається приміщення до необхідної температури і за допомогою спеціального інструменту закріплюється полотно в профілі. Остигаючи, стеля натягується і поверхня стає ідеально гладкою. Завершальним кроком є ​​підвішування люстри і установка світильників. Основні переваги натяжних стель:

– Швидка і надійна установка: робота може бути завершена протягом одного дня, а то й менше, залежно від складності та площі приміщення;
– Акуратність робіт: перед початком робіт немає необхідності винесення меблів, а після не залишається будівельного сміття;
– Ідеальний рівна стеля: ніяких шорсткостей і дефектів;
– Багаторічна гарантія: заводи зазвичай дають гарантію на 10 і більше років;
– Водонепроникність.