Навчання в Канаді, як отримати диплом




З кожним роком інтерес до навчання в Канаді все більше і більше зростає. Відстань через океан вже не здається таким величезним. І все це, завдяки турботі уряду Канади про підвищення рівня і якості освіти на всіх рівнях. Диплом будь-якого канадського навчального закладу котирується в усьому світі.

Для наших же студентів, одним із значущих чинників отримання освіти в Канаді є можливість навчатися англійською або французькою мовами.

Привабливим є і той факт, що для зарахування до навчального закладу Канади не потрібно проходити ніяких тестів і іспитів. Прийом абітурієнтів відбувається на підставі Сертифікату TOEFL або IELST за рівнем знання англійської мови і будь-якого документа, що підтверджує рівень освіти (атестат про повну загальну середню освіту (школа) або диплом бакалавра).

Важливим також є те, що за законодавством Канади іноземні студенти поки не отримають диплом, мають право працювати під час свого навчання. Це дає можливість покривати витрати на проживання, харчування та навіть на невеликі подорожі.

Канада – це мультинаціональна країна з уважним і шанобливим ставленням до традицій кожного народу світу. І цей факт також є унікальною можливістю відкрити для себе різноманіття світу, значно розширює кругозір.

Цінним є те, що за час навчання в Канаді студент опановує англійською мовою на рівні носія і це розкриває перед кожним нові перспективи і можливості.

Канада – це країна з конституційною монархією. Кожна провінція має свій уряд: парламент і кабінет міністрів. Кожна провінція самостійно розвиває свої власні системи освіти. Еміграційна політика теж має свої відмінності в різних провінціях.

Будучи другою за величиною території країною після Росії, в Канаді проживає всього 34 мільйони населення. У Канаді найбільші російські і українські діаспори в світі.

Канада – країна емігрантів. Державна політика Канади налаштована на залучення нових потенційних громадян країни.

Тому Канада має одне з найбільш лояльних еміграційних законодавств у світі.

Мова – в Канаді дві офіційні мови – англійська і французька