Переваги дитячої коляски 2в1 Bebetto Nitello




Ця популярна дитяча коляска може перетворитися в універсальну систему для подорожей. Досить купити адаптери і сумісне автокрісло групи 0. У продажу є адаптери, що здатні поєднати з коляскою більше 20 популярних моделей автокрісел або автокрісло Bobostello Mars. У коляски багато переваг, назвемо основні з них:

  • Швидко складається. Зручна кнопка дає можливість миттєво складати раму. Для складання коляски Bebetto Nitello досить розгорнути вперед передні колеса, підняти ручку управління і натиснути кнопку для складання.
  • Автоблокування рами. Спеціальний механізм для захисту від довільного складання рами. Система працює автоматично.
  • Захист від сонця UV50 +. Оббивка забезпечує високу ступінь захисту від ультрафіолетового випромінювання. Спеціальні шари в матеріалах оббивки фільтрують сонячне світло, чим значно зменшують ризик виникнення хвороб шкіри і появу алергічних реакцій.
  • Вентиляція люльки. Люлька у коляски Bebetto Nitello володіє надзвичайно ефективною системою вентиляції. В капюшоні розташоване велике віконце для вентиляції, а на дні є регульовані вентиляційні решітки.
  • Фірмове гальмо Stop & Go. Коляска Bebetto Nitello оснащена стоянковим гальмом з новою ергономічною педаллю. Педаль Stop & Go натискається тільки зверху. Її форма дозволяє відмовитися від використання носка при управлінні гальмом.
  • Shock Absorption System (SAS). У передні колеса вбудована система поглинання коливань SAS. Ця технологія покращує загальні амортизаційні можливості коляски. SAS усуває енергію від ударів в горизонтальній площині. Оптимально працює при зіткненнях з бордюрами або при їзді по булижникам.
  • Direction Memory System (DMS). Поворотний механізм ведучих коліс поліпшений системою пам’яті напрямку. Система DMS запам’ятовує положення переднього колеса в момент його відриву від землі. Це зручно при їзді по вибоїстій дорозі і при заїзді на сходинку або бордюр.
  • Непробивні колеса Flexy wheels. Безкамерні колеса відрізняються невибагливістю у догляді і високою надійністю. Немає потреби в їх періодичному підкачуванні, вони завжди готові до прогулянки, їх неможливо проколоти. Спінений поліуретан, з якого зроблені колеса, має високу стійкість до стирання.

Крім того серед переваг є і те, що коляска Bebetto Nitello оснащена системою висування осей Hidden Axle. Її суть полягає в тому, що осі задніх коліс можна ховати в конструкцію коляски. Це дозволяє уникнути різних пошкоджень і подряпин при транспортуванні і зберіганні коляски. Також на рамі розташовано два додаткових бічних амортизатора з регульованою жорсткістю. Вони налаштовуються в залежності від дороги в положення Soft або Hard.