Заборони на першому побаченні




1-е рандеву – захід приємне, але дуже нервове. Головне його завдання – виготовити емоцію, але їй можуть перешкодити різні дрібниці, які нерідко можливо тримати під контролем. Це, в свою чергу, як виявилося справою непростою, тому що в умовах збільшеної нервозності непросто що-небудь утримувати під суворим контролем. Ну для початку, треба один і навік усвідомити, власне що деякі «речі» під час першого побачення дама ні в якому разі не зобов’язана створювати.

А ось про те, власне що це за ці «речі», ми як раз-таки і поговоримо далі. І, що не менше, потрібно освоїти але б деякі фактори, до яких треба бути готовими, маючи намір на рандеву. Іншими словами – головні заборони, багаж, які ні в якому разі не можна створювати при 1 вирішальній зустрічі, внаслідок того власне що вони багато про що розкажуть за вас, але не з найкращого боку.

Жодного разу не говорите про своїх колишніх мужиків. Згадувати на першому побаченні про власні минулих відносинах – думка нехороша. 1-е рандеву стосується лише тільки вас і таку людину, з яким ви зустрілися – не треба призначати між вами ще кого-небудь. Розповісти про минулі відносинах можливі лише за цей час, коли ви будете не сумніваємося в істинних.

Нудность – ще 1 убивец зустрічі. Не варто починати розповіді, у яких немає ні початку, ні кінця, а значення ледве вловлюється за витіюватістю тирад. Знатися з людиною, яка не вміє зв’язно формулювати власні думи, досить непросто.

На випадок, в разі якщо ви виросли в печері і лише тільки в даний момент вийшли назовні, ось для вас ІСТИНА передового світу: основна маса жінок не люблять спорт так само, як мужика його обожнюють. Але можливо взяти в толк, власне що ви бажаєте розділитися з нею чарівністю футболу або ж хокею, втім, цілком ймовірно, вона не поділить ваш азарт. А ваше пізнання підсумків всіх матчів не змусить її вважати вас розумним.