Як заощадити на весіллі




Весілля – це не тільки приємне, але і дуже витратна подія, тому весільний бюджет слід розподіляти з розумом. У будь-якому випадку слід скласти список всіх витрат, адже завжди з’являються незаплановані витрати.

Моменти на яких можна заощадити:

1. Кількість гостей На свято слід запрошувати тільки близьких, натовп незнайомих людей може зіпсувати невимушену атмосферу свята.
2. Вибір ресторану Не шкодуйте часу на вибір банкетного залу. При бажанні завжди можна знайти гарне приміщення і смачну кухню за дуже низьку ціну.
3. Розважальна програма Подумайте чи потрібен вам тамада. Іноді хороші музиканти можуть непогано вести вечір і розважати гостей не гірше тамади.
4. Оформлення залу Це завдання можна довірити друзям і родичам.
5. Весільний автомобіль. Весільним транспортом може стати іномарка друга або знайомого, який попросить заплатити менше, ніж організатори весільних заходів.
6. Їжа та напої. Провізію слід закуповувати на оптових ринках, таким чином, ви заощадите багато грошей і отримаєте свіжі продукти.

Все більше жінок захоплюється танцями настільки сильно, що присвячують цьому хобі весь свій вільний час. Стрип-пластика є зараз одним з найбільш модних течій сучасного танцю. Багато хто навіть набуває пілон для будинку – можна тренуватися в будь-який зручний час.