Якщо у вас мастопатія




На жаль, мастопатія стала досить поширеним захворюванням серед жінок. Звичайно ж, звернутися до лікаря і пройти обстеження потрібно обов’язково, але не завадить звернутися і до народної медицини і скористатися тими рецептами, якими користувалися жінки протягом тривалого часу. Причому досить успішно.

Засіб No1.Еслі мастопатія затягнулася можна скористатися наступним засобом: візьміть один кілограм житнього борошна, сто грамів порошку з листя мат і мачухи, сто грамів подрібненого листя омели (краще, якщо вона буде з дуба), п’ятдесят грамів порошку з трави чистотілу (треба, щоб вона зберігалася рік). Частина суміші слід замісити на молочній сироватці, зробити корж і прикласти її на ніч на хворе місце. Днем корж слід зняти і змастити груди маззю з прополісу.

Засіб No2.А ось ще один рецепт: сто грамів сухого кореня лопуха паутинистого перемолоти в кавомолці, залити його трестами рафінованої соняшникової олії і настояти в теплому місці протягом десяти днів. Засобом змастити груди і соски, а на ніч додатково докласти кілька листя лопуха.

Засіб No3. Пропустіть через м’ясорубку капусту, додайте кілька ложок кислого молока і нанесіть отриману суміш на лляну ганчірку. Прикладіть до хворого місця. Пов’язку слід міняти кілька разів на добу, поки болю повністю не зникнуть. Одночасно з цим приготуйте засіб для прийому всередину: в півлітра молока зваріть сто грамів кропу і настоюйте дві години. Пийте тричі на день по 34 склянки за півгодини до їди. Курс лікування три тижні.

Засіб No4. Заваріть подрібнену полин в прогрітому термосі невеликою кількістю окропу, отриману масу прикладіть до хворого місця на сорок-шістдесят хвилин. Процедуру повторюйте вранці і ввечері. Курс лікування не обмежений, поки не пройдуть болю.