Нюанси співпраці з букмекерською компанією




 

Спортивний азарт охоплює мільйони уболівальників, які дивляться трансляцію матчів і переживають за улюблених спортсменів або команду. Можливість заробити цілком легально на парі з приводу результатів змагання з’явилася недавно. Нові гравці часто не розуміють тонкощів співпраці з букмекерів, мають статус посередника при укладанні спору.

Спроби ввести обмеження і заборони, пов’язані з букмекерськими конторами робилися неодноразово. Діяльність була по суті нелегальної і йшла в тінь. США вирішила легалізувати букмекерські компанії два роки тому, адже дохід став поповнюватися додатковими 100 мільярдами доларів.

У Росії закон про легалізацію взяли раніше, щоб зменшити ризики для гравців і встановити жорсткий контроль. Одному букмекерові просто неможливо підтримувати чималий статутний капітал, що перетворився в страховку при банкрутстві. За ці роки вдалося легалізувати 19 компаній, які отримали або продовжили ліцензію від податкових служб (ФПС).

За рух фінансових потоків відповідають два інших контролюючих переклади органу (ЦУПІС). Тепер набагато простіше перекидати суми на рахунок і виводити кошти після виграшу. Букмекер самостійно відрахує покладений податок (13%) і позбавить від проблем при здачі щорічної декларації.

Потенційному беттеру належить заздалегідь продумати відповідний варіант співпраці. В обов’язковому порядку потрібно пройти верифікацію, оскільки статус аноніма неприйнятний і заборонений на законодавчому рівні. Робити ставку зуміють тільки повнолітні клієнти.

При виборі букмекера обов’язково звертають увагу на отримання ліцензії і терміни дії. Потрібно вивчити рейтинги і відгуки гравців, які встигли зареєструвати особистий аккаунт.
Серед лідерів виділяють Паріматч, Вінлайн і Фонбет. Остання компанія володіє великою клієнтською мережею, завдяки відкритим наземним офісах. Будь-який бажаючий пограти повинен підійти в один з 1000 пунктів з паспортом і після перевірки зробити ставку.

Більшість Беттери воліє перевірити стратегії через віртуальну контору. Перед відкриттям кабінету заповнюється анкета і відсилається для перевірки. Дані повинні потрапити в єдину базу і допомогти одночасно відкрити другий кабінет в ЦУПІС.

Закінчення верифікації призведе до можливості робити ставки в будь-який день року, незважаючи на час доби. Великої лінійкою може похвалитися 1хбет, що включає в перелік до 50 видів спорту. До популярних футболу і хокею додаються більш незвичні дартс або стрільба з лука.

Відстежувати ситуацію і своєчасно змінювати величину коефіцієнта повинен фахівець з лайв-ставками. У його повноваження обмежити суму клієнта, запідозреного в шахрайстві. Ставки приймаються до початку матчу або безпосередньо під час прямої трансляції (експрес).