17 найкращих пляжів Массачусетса

Хоча Кейп-Код і Мартас-Віньярд вже давно є популярними місцями відпочинку, на його мальовничих берегах можна знайти красиві та незаймані смуги піску.

На його майже 200-мільній береговій лінії домінують три великі бухти: Канюк, Кейп-Код і Массачусетс. У той час як деякі з їхніх пляжів спокійні та відокремлені, інші гудуть життям, коли відпочиваючі збирають свої піски та плавають або займаються серфінгом уздовж берега.

З самотними маяками, чарівними містами та всіма захоплюючими пейзажами, що лежать навколо, найкращий пляж Массачусетса дійсно є задоволенням для відвідування.

17. Співаючий пляж, Манчестер-бай-Сі

Назва так завдяки характерному звуку, який іноді дає, коли ви ступите на нього, Singing Beach знаходиться на півдні від Манчестера-бай-Сі. Завдяки цьому інтригуючого і поки нез’ясованого явища, він може похвалитися прекрасними пісками, краєвидами та краєвидами.

Розташований вздовж Атлантичного океану, він утворює майже ідеальний півмісяць з численними островами та скелястими відслоненнями, які можна помітити на березі. Дуже спокійний і тихий здебільшого, він приваблює купу засмагаючих і плавців у літні місяці, коли також відкривається невеликий кіоск із закусками.

Насолодившись його скрипучим піском і сфотографувавши мальовничі скелі з обох кінців, не забудьте залишити час для дослідження самого химерного містечка Нової Англії.

16. Пляж берегової охорони, Істхем

Оскільки він регулярно входить до числа найкращих пляжів країни, пляж берегової охорони дійсно є обов’язковим для відвідування, коли ви в Массачусетсі. Його незаймані піски, захищені як частина національного морського узбережжя Кейп-Код, розташовані лише за п’ять хвилин їзди від невеликого містечка Істхем.

Його широкі плоскі піски, оточені величезними болотами та дюнами, займають океанську сторону мису. Надзвичайно популярний як серед місцевих жителів, так і серед туристів, це ідеальне місце, щоб позасмагати, плавати та займатися серфінгом з іншими, замість того, щоб вибирати бугі-бординг та волейбол.

Окрім того, що ви можете насолоджуватися всіма його приголомшливими пейзажами, ви також можете іноді помітити тюленів, які граються на прибою та морських птахів, які літають над головою. Неподалік від пляжу також є кілька дивовижних старих маяків і музей рятувальників.

15. South Beach, Martha’s Vineyard

Неподалік від Едгартауна на східній стороні Мартас-Віньярд ви можете знайти широкі піски та значні хвилі Південного пляжу. Хоча деякі ділянки часто досить зайняті та переповнені, піску достатньо, щоб об’їхати, якщо ви не проти прогулятися трохи далі.

Ідилічний пляж, який нескінченно простягається вдалину, лежить уздовж південної сторони острова, звідки відкривається вид на Атлантичний океан. Ідеально підходить для ліничого відпочинку, його привабливі піски в основному приваблюють молодь. Сім’ї з маленькими дітьми зазвичай тримаються подалі через бурхливі хвилі.

Оскільки пляж досить швидко зникає, на його жорстоких розривах і здуттях можна зайнятися фантастичним бугі-бордингом, серфінгом і кайтсерфінгом. На щастя, багато рятувальників зазвичай чергують на Саут-Біч протягом напруженого літнього часу.

14. Пляж Гуд Харбор

Дуже мирний і мальовничий, чудовий пляж Гуд-Харбор можна знайти в Глостері, який є на диво найстарішим морським портом Америки. Як видно з назви, його м’які піски захищені від нескінченного натиску Атлантики скелястими мисами та островами навколо нього.

Завдяки цьому можна насолоджуватися чудовим плаванням і веслуванням у морі з невеликим струмком і дерев’яною доріжкою, яка також проходить через його білі піски. Під час відливу ви можете вийти та досліджувати сусідній Солоний острів або шукати раковин і крабів у його припливних басейнах і болотах.

Доповнюючи засмагу, ви можете насолоджуватися божественними видами особняків на вершинах скель, скельних утворень і прибережних островів, що межують із пляжем.

13. Острів видовищ

Незважаючи на те, що острів Спектакл розташований лише за двадцять хвилин від центру міста, він відчуває себе як світ далеко від суєти центру Бостона . На буйному зеленому острові розташовано кілька піщаних пляжів для одноденних мандрівників, на яких також пропонуються кафе, центр для відвідувачів і пристань для яхт.

До нього можна дістатися лише на поромі, його мальовничі береги розташовані у величезній Бостонській гавані неподалік від кількох інших островів різних розмірів. З вершини лісистого пагорба ви можете насолоджуватися приголомшливим видом на блискучий горизонт міста та мерехтливі води затоки перед ним.

Окрім прогулянок природними стежками, відвідувачі можуть відпочити та відпочити на його пляжах, поплавати на мілководді та влаштувати пікнік на схилі пагорба.

12. Пляж Нанцакет

Неподалік є ще одна чудова ділянка піску, яку варто перевірити, коли ви перебуваєте в цьому районі. Розташований майже біля входу в Массачусетську затоку, пляж Нантскекет м’яко вигинає Атлантичний океан у крихітному містечку Халл.

Загалом довгий вузький світло-сірий пляж сягає 3,5 милі в довжину і проходить уздовж східної сторони півострова міста. Оскільки його холодні, кришталево чисті води ідеально підходять для плавання та бодісерфінгу, а краєвиди, які пропонуються, настільки вражаючі, що влітку тут може бути досить людно.

Окрім того, щоб засмагати та плескатися в океані, відвідувачі можуть грати у волейбол та досліджувати його припливні басейни під час відпливу.

11. Голова Лугового пляжу

Ще одне незаймане і ідеальне місце, яке можна побачити, – це чудовий пляж Хедоу-Біч у Кейп-Коді. Розташований недалеко від Труро, він оточений смугами морської трави, що хитається, і величезними дюнами з дрібним білим піском, зверненим до Атлантики.

Набагато спокійніше і тихіше, ніж пляж берегової охорони на мисі, це чудове, затишне місце, де можна провести день. Крім сонячних ванн і купання, ви можете прогулятися його пісками, досліджувати дюни, а іноді навіть помітити тюленів, акул і китів на березі моря.

Велика кількість паркувальних місць і громадських ванних кімнат також дозволяють зручно відвідувати, поки рятувальники чергують влітку. Оскільки він є частиною національного узбережжя Кейп-Код, у цьому районі також є чудові піші та велосипедні прогулянки.

10. Пляж Рейс Пойнт

Розташований на північній оконечності Кейп-Коду є чарівний пляж Рейс-Пойнт у Провінстауні. Його величезна смуга мерехтливої ​​берегової лінії, яка часто входить до списку найкращих пляжів у Штатах, безумовно, створює вражаюче видовище.

Незважаючи на його безсумнівну красу та широкі відкриті піски, не так багато відвідувачів насправді відважуються на півострів Лонг-Пойнт. Таким чином, ви часто можете досліджувати та насолоджуватися його чудовими пісками, мілководдями та дюнами, майже не бачив жодної душі.

Хоча його відкриті води зазвичай досить бурхливі, ви можете плескатися і плавати більшу частину часу або веслувати в його багатих басейнах. Лише додають цьому району самотні маяки та чарівні історичні котеджі й халупи, які височіють уздовж вітру пляжу.

9. Пляж Калмус

Дуже затребуване місце для віндсерфінгу, неймовірний пляж Калмус можна знайти на південному узбережжі Кейп-Коду. Завдяки зручному розташуванню між гавані Гіанніс і затокою Льюїса, влітку сюди відправляються орди людей.

Хоча його захищений берег ідеально підходить для плавання, бодібордисти, віндсерфінгі й кайтсерфінги всі відважно гуляють у хвилюючих водах океану. Далі ви також можете плисти навколо Нантакет-Саунд з численними пристанями для яхт і яхт-клубами, розкиданими вздовж узбережжя.

Хоча деякі частини усипані водоростями та черепашками, на пляжі є більш ніж достатньо місця, щоб ви могли скласти рушник і поніжитися на сонці. У двох кроках від вас є кілька снек-барів, якщо ви в будь-який момент зголодніли чи захотіли спраги.

8. Пляж Мейфлауер

Майже прямо навпроти пляжу Калмус вздовж затоки Кейп-Код можна знайти абсолютно красивий пляж Мейфлауер. Крім спокійних вод, приголомшливих краєвидів і божественних краєвидів, він може похвалитися всіма видами епічних заходів на свіжому повітрі та корисними зручностями.

Насправді, названий на честь знаменитого корабля паломників, широкий пляж становить частину міста Денніс у середині Кейптауна. Під час відпливу води затоки відступають і відкривають великі припливні рівнини, красиві басейни та безліч низинних піщаних кос.

Окрім того, щоб досліджувати його піски та фотографувати сонце, що виблискує над затокою, ви можете влаштувати пікнік, пограти та шукати барвінки. Завдяки своїй мальовничій пишності, пляж Мейфлауер може бути досить людним у високий сезон, у нього утворюються черги до душових та снек-барів.

7. Пляж Мадакет, Нантакет

Чудовий пляж Мадакет розташований у південно-західному кінці ізольованого ідилічного острова Нантакет, де можна ліниво відпочити. До його м’якого піску, особливо відомого своїми чарівними заходами сонця, легко дістатися на велосипеді, маршрутному автобусі чи автомобілі.

Хоча пляж чудово підходить для засмагання, прогулянок і веслування, його нерівний прибій робить будь-який вид плавання складним завданням. Проте в літні місяці чергують рятувальники. З його дрібних пісків і дюн ви можете насолоджуватися вражаючими заходами сонця над океаном і сусіднім островом Такернук.

Хоча на пляжі немає зручностей, дуже популярний ресторан Millie’s розташований лише за декілька хвилин ходьби від готелю. Багато людей також приносять стільці, напої та їжу і залишаються до заходу сонця.

6. Пляж Марконі

Ще одна приваблива ділянка піску вздовж національного узбережжя Кейп-Код – це пляж Марконі за межами Велфліт. Підкріплений високими обривами та крутими піщаними скелями, з нього відкривається чудовий вид на Атлантичний океан та затоку.

Популярний серед місцевих жителів і туристів, він названий на честь впливового італійського винахідника Гульельмо Марконі, який надіслав перше трансатлантичне бездротове повідомлення з його берегів. Через дикі вітри та хвилі, які розсипають узбережжя, його розміри фактично коливаються з року в рік. Однак ці суворі умови роблять його ідеальним для бугі-бордингу, серфінгу та скімбордингу.

Окрім засмагання та насолоди його краєвидами, ви також можете прогулятися околицями пляжу та помітити тюленів, які грають у серфінгу.

5. Пляж Herring Cove

Для кількох витривалих туристів, які все-таки добираються до Кейп-Кода, привабливий пляж Херрінг-Коув є достатньою нагородою за їхні неприємності. Його довгі, широкі піски та пишні припливні болота, на які часто не видно високих дюн, відкривають фантастичний вид на затоку перед ними.

Незважаючи на те, що він є найпопулярнішим пляжем у Провінстауні, він чудово незайманий і незайманий із спокійною та тихою атмосферою. На м’якому, захищеному піску пляжу відвідувачі можуть розслабитися і відпочити або поплавати і поплескатися на його теплому мілині. Захід сонця тут дуже яскравий, тюленів і китів іноді можна побачити на березі.

На відміну від багатьох пляжів Массачусетса, Herring Cove не є обов’язковим. Таким чином, сюди приїжджає багато натуристів, а багато відвідувачів пляжу також відвідують сусідній пам’ятник паломникам і деякі маяки, перш ніж відправитися додому.

4. Пляж Вінгершік

На північному сході штату Бей розташований дивовижно широкий пляж Вінгершік, який лежить вздовж річки Аннісквам. Також розташований у Глостері, він відомий своїм супер плаванням і всіма мілководними басейнами та скелястими утвореннями, які ви можете досліджувати під час відливу.

Завдяки цим масивним виходам, хвилястим дюнам, які підтримують його, і кришталево чистій воді пляжу, краєвиди та природа на виставці дійсно вражають. Крім того, щоб зробити кілька фотографій і помилуватися його вишуканими видами, ви можете шукати ліхта, крабів і прохолодні раковини в його припливних басейнах.

Все це робить пляж Вінгершік улюбленим серед сімей, які стікаються на його береги в сонячні літні місяці. Ванні кімнати, душові та роздягальні також забезпечують зручність відвідування, як і власний кіоск із закусками.

3. Пляж Наусет

На пляжі Наусет також є великі смуги піску та чудові види активного відпочинку для відвідувачів. Розтягнувшись на приголомшливі десять миль або більше, він розкинувся вздовж величезної частини східного узбережжя Кейп-Коду.

Оскільки він нескінченно простягається вдалину, пляж ніколи не буває переповненим, а багато мальовничих місць майже безлюдні. Отже, ви можете займати скільки завгодно місця, плавати та плескатися доки вам завгодно.

Біля його входу в Орлеані ви можете знайти громадські ванні кімнати та роздягальні з прилавками для їжі та рятувальниками, які також працюють влітку. Чудовою риболовлею та серфінгом також можна насолоджуватися на пляжі, де іноді тюлені засмагають на його пісках.

2. Пляж Chatham Lighthouse Beach

У південно-східному кутку Кейп-Коду розташований великий і прекрасний пляж Чатем-Майтхаус. Названий на честь чарівного маяка, який розташований на півночі, його піски виходять на сусідній острів Норт-Біч і пролив Нантакет.

Завдяки сусідньому острову, його води спокійні та мирні і ідеально підходять для сімей з маленькими дітьми. Під час відпливу ви навіть можете вийти на деякі піщані коси та побачити тюленів, які там відпочивають, або спостерігати за їх щоденною міграцією вздовж узбережжя. Оскільки течії набагато сильніші на його південній стороні, зверніть пильну увагу на прапорці та знаки, які вказують, де купання безпечно.

Крім сонячних ванн, купання та спостереження за тюленями, іншою головною принадою пляжу є його історичний старий маяк, побудований ще в 1877 році.

1. Крейн-Біч, Іпсвіч

Крейн-Біч, який вважається одним із найкрасивіших пляжів Массачусетса, розташований поруч із величезною затокою Іпсвіч. Оскільки він охороняється як частина заповідника, на його блискучих берегах також можна знайти чудові дюни, морські ліси та болота.

Загалом є понад чотири милі незайманого пляжу, на якому ви можете відпочити та пограти. Чисті, спокійні води межують з ним на всьому шляху разом із мальовничими пішохідними стежками, що звиваються навколо незайманих і незайманих околиць. Ванні кімнати, роздягальні та душові розкидані, а також влітку працює закусочний.

Завдяки чудовим краєвидам, природі та краєвидам, куди б ви не поїхали, Крейн-Біч справді не варто пропустити, перебуваючи в Массачусетсі.